ХАРЧУВАННЯ
Участь Рівненського природничо-математичного ліцею “Елітар” у реалізації проекту “Нове шкільне харчування”
6 лютого 2019 року в Навчально-виховному комплексі № 141 «ОРТ» (м.Київ, б-р. І Шамо, 5) відбулась прес-конференція, присвячена проміжним результатам проекту «Нове шкільне харчування». Команда проекту, за участі представників Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти та науки України та фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) презентувала новий «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», автором якого є кулінарний експерт Євген Клопотенко.
ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ В РІВНЕНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ «ЕЛІТАР» ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ КЕЙТЕРИНГ.
Відповідальна: Підприємець, Конопуд Юлія В’ячеславівна.
Заходи щодо реалізації проекту «Нове шкільне харчування» в ліцеї «Елітар»
Затверджую
Директор ПМЛ “Елітар” Рівненської міської ради О. Желюк
№ | Заходи | Відповідальний за проведення | Термін виконання | |
1 | Нарада при директору «Про організацію харчування учнів у закладі». | Адміністрація ліцею | Щорічно. Останній тиждень серпня. | |
2 | Ознайомлення зі змістом збірника рецептів страв Є. Клопотенка. | Підприємець, що організовує харчування в закладі. | Серпень. | |
3 | Апробація кулінарних рецептів страв. | Підприємець, що організовує харчування в закладі | Постійно. | |
4 | Підготовка переліку страв, які готуються за новими кулінарними рецептами Є. Клопотенка. | Підприємець, що організовує харчування в закладі | Постійно. | |
5 | Моніторинг страв за новими кулінарними рецептами. | Сестра медична. | Постійно. | |
6 | Контроль за станом харчування здобувачів освіти, зокрема. кому надається право на пільгове харчування. | Перепелиця А.І. | Постійно | |
7 | Підготовка презентації для батьківської та учнівської громадськості, щодо реалізації проекту “Нове шкільне харчування”. |
Перепелиця А.І. Класні керівники |
Щорічно. Вересень. Батьківські збори. |